69: Ο μαγικός αριθμός του σεξ. Η στάση των στάσεων του Kάμα Σούτρα. Εκείνη που απαιτεί απόλυτο συγχρονισμό, συγκέντρωση και δεξιοτεχνία. Όπως και να το κάνεις είναι το στοματικό σεξ, που λίγοι/λίγες τολμούν και ακόμη λιγότεροι/ λιγότερες ξέρουν να κάνουν καλά.

Επειδή, όμως, όσο ζεις μαθαίνεις σ’ αυτή τη ζωή, τι θα έλεγες να πέσεις ένα νούμερο κάτω, όχι στη ζυγαριά, αλλά στο κρεβάτι; Τι εννοούμε; Να δοκιμάσεις την 68, δηλαδή την 69 αλλιώς. Σε περίπτωση, που την αγνοείς, σου τη συστήνουμε ευθύς αμέσως.

Πρόκειται για μία ερωτική στάση, που η αλήθεια είναι ότι δεν προσφέρει ταυτοχρόνως σεξουαλική ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους, αλλά υπόσχεται ότι τουλάχιστον ο ένας θα βιώσει τον οργασμό της ζωής του. Γι’ αυτό και καλό θα ήταν να τη δοκιμάσετε εναλλάξ. Πώς θα την πετύχετε;

Ας πάρουμε την εκδοχή, που θέλει εσένα να της προσφέρεις την απόλυτη κορύφωση. Ξαπλώνεις λοιπόν ανάσκελα, με εκείνη πάνω σου γυρισμένη ανάποδα με τα πόδια της ανοιχτά και τα γεννητικά της όργανα εκτεθειμένα στο στόμα σου.

Κι αν έχεις απορίες, η παρακάτω εικόνα θα σου τις λύσει όλες.

Κάτι μας λέει ότι έχεις ξεχάσει ήδη την 69.

via